Invitationer og kort
Hvordan kan jeg slette tekst i et kortdesign?
Opdateret over en uge siden

Du kan slette hele teksten eller tekstfeltet ved at klikke på teksten og derefter på det røde kryds, der dukker op. Denne funktion er dog kun tilgængelig på en pc / bærbar computer.

For at slette tekst på en mobil / tablet skal du klikke på teksten og derefter på Rediger tekst og fjerne teksten. Udfør denne handling ved at klikke på 'Udført' eller 'Anvend'. Hvis du ikke ser teksten mere, fjernes den, og du kan ikke tilføje tekst igen

Dine kort udskrives, som de ser ud i indkøbskurven.