Om Optimalprint
Min konto
Hvordan kan jeg afmelde mig marketingmaillisten og salgsfremmende SMS-beskeder?
Hvordan kan jeg afmelde mig marketingmaillisten og salgsfremmende SMS-beskeder?
Opdateret over en uge siden

Hvis du gerne vil afmelde dig vores markedsføringsliste, kan du blot klikke på "afmeld"-knappen i bunden af enhver modtaget marketing-e-mail.

Alternativt kan du gøre dette fra din konto i 3 enkle trin:

Trin 1. Gå til din konto og klik på "Kontoindstillinger".

Trin 2. Klik på "Kommunikationsindstillinger".

Trin 3. Fjern markeringen i begge felter for at fravælge og klik på "Opdater".

Ved at gøre det fravælger du vores markedsføringskommunikation og vil ikke modtage yderligere salgsfremmende e-mails fra os eller salgsfremmende SMS-beskeder. Du kan også følge os på Facebook for at blive opdateret på vores seneste tilbud og produkter.