Hur laddar jag upp bilder till min kortdesign?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj rätt kort för tillfället och på skrivbordet och klicka på den lilla bildikonen till höger om kortet för att lägga till bilder. På smartphones eller surfplattor klickar du helt enkelt på fotoplatshållaren (exempelfotoet). Du kan välja bilder från din dator / smartphone / surfplatta, Facebook, Instagram, Flickr, Dropbox eller till och med från dina tidigare beställningar. Du kan justera bildens storlek och placering och zooma in eller ut.