Om Optimalprint
Mitt konto
Hur skapar man ett Optimalprint-konto?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan skapa ditt eget Optimalprint-konto genom att registrera dig, eller helt enkelt genom att logga in med ditt Facebook- eller Google-konto.

För att registrera dig klickar du bara på "Fortsätt".

Ett nytt fönster visas. Du måste ange dina uppgifter, för- och efternamn, e-postadress, önskat lösenord (minst 8 tecken och minst en bokstav och en siffra), och även välja land. Tänk på att landet är en rullgardinsmeny med ett alternativ, beroende på vilken Optimalprint-webbplats du använder. (Till exempel är .com för USA, .co.uk för Storbritannien, etc.)

Klicka bara på "Registrera dig" och du är klar!