Hvordan laster jeg opp bilder til kortdesignet mitt?
Oppdatert over en uke siden

Velg riktig kort for anledningen og på skrivebordet ditt, og klikk på det lille bildeikonet på høyre side av kortet for å legge til bilder. På smarttelefoner eller nettbrett trykker du ganske enkelt på fotoholderen (eksempelfoto). Du kan velge bilder fra datamaskinen / smarttelefonen / nettbrettet, Facebook, Instagram, Flickr, Dropbox eller til og med fra dine tidligere bestillinger. Du kan justere størrelsen og plasseringen til bildet og zoome inn eller ut.