Uw account beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gegevens wijzigen

Log in bij Uw account om uw contactgegevens te wijzigen. Ga naar Uw adressen voor uw verzendadres(sen). Onder Accountinstellingen vindt u uw e-mailadres, uw e-mailvoorkeuren en andere persoonlijke informatie.

Wachtwoord wijzigen

Om uw wachtwoord te wijzigen, gaat u in Accountinstellingen naar 'Wachtwoord wijzigen'. Voer uw oude wachtwoord in en daarna uw nieuwe wachtwoord en klik vervolgens op 'Wijzigen'. Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u hier uw wachtwoord opnieuw instellen.