Om Optimalprint
Min konto
Jeg har ikke modtaget svar fra dig
Opdateret over en uge siden

Vi svarer normalt inden for 24 til 48 timer. Hvis du ikke har modtaget svar fra os inden for 72 timer, anbefaler vi, at du også tjekker din Spam-mappe.

Hvis du ikke har modtaget et svar på din e-mail, kan du altid kontakte os via Live Chat og komme i kontakt med en live-agent, lige efter vores chatbot vil forsøge at løse dit problem. Du kan få adgang til vores chatbot HER, og vores support er 24 timer i døgnet