Administrer din konto
Opdateret over en uge siden

Opdatering af oplysninger

For at opdatere dine kontaktoplysninger skal du bare logge ind på Din konto. Under "Dine adresser" finder du dine leveringsadresser. Under "Kontoindstillinger" finder du din e-mail-adresse, dine e-mail-indstillinger og andre personlige oplysninger.

Ændring af adgangskode

For at ændre din adgangskode efterfulgt af din nye adgangskode i afsnittet "Opdater din adgangskode" under Kontoindstillinger, og klik på Opdater. Hvis du har mistet eller glemt din adgangskode, kan du nulstille din adgangskode her.