Kan jeg se den version, der går til udskrivning?
Opdateret over en uge siden

Hos Optimalprint ønsker vi at give vores kunder alle værktøjer til at sikre, at de produkter, de opretter og bestiller hos os, er perfekte. Brug vores preview til at være sikker på, at du ser dit design fra alle sider, og at du kan lide den version, der går til udskrivning.

I processen med at oprette et design kan du se, hvordan hver side ser ud:

Når du gemmer ændringerne, kan du klikke på miniaturebilledet for designet for at gennemgå det og se side for side:

Når du er tilfreds med hvordan det ser ud, kan du gå til kassen.