Om Optimalprint
Min konto
Hvordan opretter man en Optimalprint-konto?
Opdateret over en uge siden

Du kan oprette din egen Optimalprint-konto ved at tilmelde dig, eller blot ved at logge ind med din Facebook- eller Google-konto.

For at tilmelde dig skal du blot klikke på "Fortsæt".

Et nyt vindue vises. Du skal indtaste dine oplysninger, for- og efternavn, e-mailadresse, ønsket adgangskode (minimum 8 tegn og mindst et bogstav og et tal), og også vælge landet. Husk, at landet er en rullemenu med én mulighed, afhængigt af hvilket Optimalprint-websted du bruger. (For eksempel er .com for USA, .co.uk for Storbritannien osv.)

Bare klik på "Tilmeld" og du er færdig!