Om du misstänker att din order är försenad kan du kontrollera beräknat leveransdatum och orderstatus i ditt konto. Om det finns ett spårningsnummer för din leverans hittar du det i din orderhistorik och bör även få det via e-post (och SMS om du väljer det). Spårningskoden aktiveras under morgonen när beställningen har skickats. Lägg gärna till ditt telefonnummer för att ta emot SMS om du inte redan har gjort det. Gå till kontoinställningar och markera rutan 'Vid leverans, SMS' på nedre vänstra delen av sidan.

Spårningskoder är bara tillgängliga för beställningar som läggs med vissa leveransmetoder. Se sidan Leveranstid för mer information. Om din order inte skickades med expressleverans kan det ta 1-3 arbetsdagar längre än den uppskattade leveranstiden du ser på ditt konto. Detta beror på variationer i postsystemet.

Om din leveransadress är felaktig eller om dina produkter fortfarande inte har levererats 3 dagar efter uppskattad leveransdatum bör du kontakta oss.