Vi tycker att det är väldigt tråkigt att du försvinner. Kom ihåg att ditt konto hos oss är gratis och att du kan spara dina mallar och kort.

När ditt konto har raderats kan det inte längre nås av dig eller någon annan. Om du vill designa nya kort eller göra en beställning från oss igen måste du därför öppna ett nytt konto. Observera att du heller inte längre har tillgång till din orderhistorik.

För att ändra din e-postadress eller andra e-postinställningar behöver du inte avsluta ditt konto. Du går helt enkelt till sidan Kontoinställningar.

Om du fortfarande vill att vi ska ta bort ditt konto och din lagrade information, Kontakta oss så ordnar vi det.

Var det här till hjälp?
Tack!