Få alla fördelar med Optimalprint Premium inklusive gratis leverans på alla beställningar och Premium-påminnelser via SMS.

Fördelarna inkluderar:

– Gratis frakt

– Exklusiva Premium-påminnelser

– Gäller för alla beställningar

Förnyas mitt medlemsskap automatiskt?

Ja, ditt medlemskap förnyas automatisk årligen. Du kan gå till Kontoinställningar för att välja att inte förnya eller uppdatera ditt kreditkort för förnyat medlemskap. Du kan också avsluta ditt medlemskap när som helst och få den återstående avgiften tillbaka.

Hur avslutar jag mitt Optimalprint Premium-medlemskap eller stoppar automatisk förnyelse?

Du kan stoppa automatisk förnyelse när som helst genom att klicka på "Stoppa automatisk förnyelse" under Kontoinställningar.

Du kan avbryta det aktuella årets medlemskap när som helst upp till 30 dagar innan förnyelse. För att göra detta, gå till Kontoinställningar och klicka på Avbryt medlemskap längst ned på sidan.