Alla våra produkter är skapade av grafiska formgivare, som en bildfil där vi inte kan ändra enskilda delar. Eftersom vi är en sajt med självbetjäning har du dock själv möjlighet att anpassa många saker i mallen: du kan ladda upp bilder, skriva text och ändra stilar, storlekar och färger på typsnitt.

Om det finns flera färgalternativ tillgängliga visas de på webbplatsen när du väljer design (den färgade rutan bredvid). Förutom detta gör vi inga anpassade ändringar på en design – välj istället en annan design. Observera att vi har ett alternativ "Skapa egen"" när du väljer design. Där kan du starta med en tom mall och lägga till text eller bildrutor efter eget önskemål.

Vi trycker våra kort på vitt kartongpapper av hög kvalitet (300-350 gram). Tryckta färger beror på vald design.

Det går att lägga till en bakgrundsfärg om du använder en stationär eller bärbar dator. Men det är inget vi rekommenderar. Du måste då skapa en JPG-fil och fylla den med önskad bakgrundsfärg. Du kan använda valfritt designprogram (t.ex. Paint eller Photoshop) för detta. Du måste därefter lägga till en bildram på ditt kort och överföra bakgrunden på samma sätt som tidigare bilder.