Vi är en sajt med självbetjäning och vi förbereder, korrekturläser eller rättar inte korten. Däremot är vår tjänst optimerad för att fungera på alla enheter och det är lätt för dig som kund att korrekturläsa och redigera korten själv.

Observera att du själv är ansvarig för att se till att innehållet i korten är korrekt innan du lägger din order. Därför rekommenderar vi att du använder dig av förhandsvisningsverktyget i varukorgen eller kassan (klicka på kortet för att förstora) – detta visar hur kortet kommer att se ut när det är färdigt.