Kort och kalendrar skickas till våra lokala tryckerier vid midnatt (söndag-torsdag): kort och kalendrar som beställs före midnatt skickas till dig nästkommande vardag.

Fotoböcker har en något längre produktionstid. De levereras normalt hem till dig inom 5-8 arbetsdagar.

Leveranstiden är utöver produktionstiden beroende av vilken leveransmetod du använder och leveranssäkerheten hos den lokala distributionsleverantören.

Den uppskattade leveranstiden framgår när du väljer leveransmetod och du får även orderbekräftelse och leveransbekräftelse via e-post med uppskattad leveranstid.