Om din betalning inte går igenom, gör något av följande:

– Kontrollera att vi accepterar din betal- eller kreditkortstyp samt se till att kortnummer, utgångsdatum, verifierings- eller personnummer (på baksidan av kortet) samt faktureringsadress stämmer.

Observera att faktureringsadressen måste matcha den adress som associeras med ditt kreditkort.

– Om du fortfarande inte kan genomföra din order och du är säker på att du har tillräckligt med pengar på kortet/kontot kan felet vara relaterat till din dator. I så fall föreslår vi att du provar en annan webbläsare, till exempel Chrome, Firefox, Edge eller Safari. Du kan också prova att rensa cacheminnet och cookies. Det är olika processer för olika webbläsare, du kan ta reda på hur du rensar cacheminnet i just din webbläsare här.

– Kontakta din bank

Observera att din betalning kan ha nekats på grund av att din bank har dagliga uttags- eller inköpsgränser. Kontrollera med din bank om så är fallet.