Alla samlingarNy webbplats
Håll utkik: Vanliga frågor om den nya webbplatsen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkommen till vårt hjälppcenter! I denna artikel kommer vi att ge dig svar på några av de vanligaste frågorna från kunder som redan har genomgått eller kommer att genomgå några av ändringarna på webbplatsen under de kommande månaderna.

Vad innebär förändringen?

Vi är glada att kunna meddela att den 19 augusti 2024 kommer Optimalprint att lansera en helt ny webbplats för att ge dig en förbättrad shoppingupplevelse. Optimalprint kommer att fortsätta hjälpa människor att skapa meningsfulla relationer med andra. Vår vision är att bli den främsta destinationen för personliga produkter med de enklaste skapelseupplevelserna, genom att använda produkter och design från hela världen.

Vad händer med mitt Optimalprint Plus-medlemskap?

Vi förbättrar vårt Optimalprint Plus-medlemskap tillsammans med lanseringen av den nya webbplatsen! Vi kommer att dela mer information närmare den 19 augusti, men kunder kan förvänta sig många förbättringar av deras nuvarande medlemskap. Alla kunder som tidigare har köpt Optimalprint Plus före eller under övergången kommer att fortsätta ha gratis standardfrakt. Du kan hitta mer information om Optimalprint Plus i våra Villkor.

Var kan jag hitta mina utkast?

Som en del av förändringen på webbplatsen omarbetar vi också våra redigeringsverktyg. För att säkerställa en smidig övergång uppmanar vi dig att slutföra och beställa alla aktuella skapelser före den 19 augusti. Du kommer fortfarande att kunna komma åt dina gamla skapelser fram till den 31 augusti (genom att kontakta kundtjänst), men efter detta datum kommer du inte längre att kunna komma åt dina utkast och skapelser på den gamla webbplatsen eller i den gamla Optimalprint-appen, som också kommer att avvecklas den 31 augusti.

Var kan jag se mina tidigare beställningar?

Du kan hitta all information om dina tidigare beställningar under "Mitt konto" på webbplatsen, men du kommer inte att kunna beställa om några beställningar som gjordes före den 19 augusti på grund av migreringen av vår integritetspolicy angående dina data. Dessa strängare säkerhetsåtgärder är för att säkerställa din integritet, så kontakta vårt team för att få veta mer. För äldre spårningslänkar och uppföljningar av beställningar som gjordes på vår tidigare webbplats, om du valde att ta emot leveransbekräftelsen via e-post och SMS, bör du ha sparat dem i din inkorg eller telefon. Vi kan också tillhandahålla tidigare information om din beställning, så kontakta vårt team om du inte kan hitta den.

Min rabattkod fungerar inte!

Använd dina rabattkoder före den 19 augusti! Rabattkoder som mottogs före detta datum kan ha gått ut eller förlorat sin giltighet på vår nya webbplats. Vi inför nu ett stabilare prissystem med långsiktiga rabatter. De rabatter som för närvarande är tillgängliga på vår webbplats är för en begränsad tid på grund av plattformsbytet. Om du har fått en rabattkod och inte kunnat använda den, kontakta vårt kundserviceteam. Vi hedrar alltid giltiga koder som våra kunder har mottagit.

Kommer ni också att avveckla appen?

Vi kommer också att ha en ny version av appen på lanseringsdagen! Liksom webbplatsen kommer den nya versionen av appen endast att innehålla informationen som finns på den nya webbplatsen och kommer inte att vara en förlängning av den gamla webbplatsen. Detta kan förklara varför vissa av de funktioner du observerade tidigare nu är annorlunda eller under ett annat namn.

Vad händer med mitt Optimalprint-konto?

All din personliga information på den befintliga webbplatsen kommer att vara tillgänglig fram till den 31 augusti, via en tillgänglig länk som kan nås via vår virtuella assistent eller genom en av våra agenter. Ditt Optimalprint-konto på vår gamla webbplats kommer sedan att raderas tillsammans med utkasten, bilderna och all annan personlig information. Kontot kommer att vara otillgängligt efter detta datum, så se till att ladda ner eller återställa alla bilder innan dess. Vi överför informationen från ditt tidigare konto säkert till vår nya webbplats, med vissa undantag och begränsningar, inklusive utkast och produkter som tidigare skapades i vår äldre redigerare (på grund av arkitekturen och strukturen på designerna).

Hittade du inte svar på någon av dina frågor?

Vi finns alltid här för att stödja våra kunder på alla möjliga sätt. Om du har några frågor eller bekymmer, tveka inte att kontakta vårt kundserviceteam. Vi är tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med alla problem du kan ha. Vi hoppas att denna artikel har besvarat några av dina frågor om ändringarna på vår webbplats. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.