Leveransadress
Hur ändrar man leveransadressen för en beställning?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan fortfarande ändra leveransadressen för din beställning innan den skickas. När den väl har skickats från oss får du en spårningslänk på din e-postadress och det betyder att leveransadressen inte kan ändras längre. Detta kommer också att återspeglas av frånvaron av knappen "Redigera leveransadress" på din beställning.

För att ändra en leveransadress för en beställning som inte har skickats ännu, följ dessa steg:

1. Logga in på ditt konto.

2. Gå till avsnittet "Dina beställningar".

3. Klicka på "Redigera leveransadress" på panelen till höger.

4. Lägg till alla nödvändiga uppgifter för den nya adressen och klicka på "Uppdatera adress".

Ett e-postmeddelande kommer att skickas till dig när adressen har ändrats.