Leveransadress
Hur kan jag lägga till eller ändra en standardleveransadress?
Hur kan jag lägga till eller ändra en standardleveransadress?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan granska din leveransadress markerad som standard, ändra eller lägga till en ny leveransadress direkt i din Adressbok på ditt konto, eller från appen genom att gå till "Min profil".

För att lägga till en ny standardadress eller ändra en redan befintlig, följ följande steg:

1. Logga in på ditt konto.

2. Gå in i avsnittet "Dina adresser".

3. När du är i det avsnittet kan du antingen ta bort den aktuella adressen, redigera den eller helt enkelt lägga till en ny.

4. Om du lägger till mer än en adress i det här avsnittet har du möjlighet att välja från en av dessa redan befintliga adresser i kassan, bara genom att klicka på "Använd adress".

Om du inte har skapat en standardadress måste du fylla i leveransadressen varje gång du gör en beställning.

Å andra sidan, om du har minst en standardadress, behöver du i kassan bara klicka på "Använd adress" på någon av dem.