Leveransproblem
Var kan jag hitta min spårningslänk?
Uppdaterad denna vecka

När vi har skrivit ut din beställning och vi förbereder den för leverans, genereras en fraktetikett automatiskt tillsammans med en spårningslänk som hjälper dig att följa leveransförloppet.

Vanligtvis skickas ett e-postmeddelande automatiskt från oss till din registrerade e-postadress som innehåller spårningslänken. Men om du inte fick ett e-postmeddelande från oss kan du hitta spårningslänken i ditt konto genom att följa stegen nedan:

Obs: Detta är för Legacy-webbplatsen​

1. Logga in på ditt konto och klicka på "Dina beställningar":

2. Välj den beställning du vill spåra, och där bör du ha spårningslänken (eller flera länkar om beställningen är uppdelad i flera paket)

Äldre webbplats: United Kingdom, Canada, Sweden, Danmark, France, Ireland, Nederland, Germany, Norway, Belgique, Switzerland, Singapore, Brazil, Italia, Spain

Ny webbplats: Australia, USA, New Zealand