Hur tar jag bort ett foto?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ta bort ett foto när du redigerar ett kort på webbplatsen klickar du på fotot och trycker sedan på X-ikonen.

Om du vill ta bort ett foto när du redigerar ett kort i appen, klicka på ett foto, dra det ner tills du ser ett rött minustecken och släpp det sedan.

I båda fallen finns det inget alternativ att ta bort hela bildramen - om du inte sätter in ett foto alls i fotoramen, vänligen vara säker, vi kommer inte att skriva ut provbilden, men den bakgrund du ser (t.ex. en vit bakgrund). Det kommer att synas i förhandsgranskningen av kundvagnen att fotolådan kommer att förbli tom.

Bilder raderas permanent när du klickar på radera och vi kan inte återställa de raderade bilderna.