Kan jag lägga till flera foton i en kortdesign?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, du kan lägga till flera foton, men du måste välja en kortmall med flera foton (på mobil / surfplatta), eller lägga till de extra bilderna i designredigeraren (detta är bara möjligt på dator eller bärbar dator). Du kan också välja en mall från vårt alternativ "Skapa ditt eget" tillgängligt under varje kategori och kan lägga till och placera dina egna foton och text som du vill.

Observera också att om du vill anpassa en befintlig mall kan vi inte ändra den övergripande utformningen av den, t.ex. sätt in eller ta bort dekorativa bildramar.