Fotoböcker
Hur kan jag lägga till, ta bort eller redigera texten i min fotobok?
Hur kan jag lägga till, ta bort eller redigera texten i min fotobok?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan lägga till och redigera bildtexterna på varje sida i fotoboken från redigeringssidan genom att klicka på den och skriva eller redigera texten i textrutan. Du kan anpassa texten genom att välja mellan olika tillgängliga teckensnitt och färger.

I fotoboken kan du inte lägga till anpassad text på varje sida i din bok. Du kan dock automatiskt lägga till datum, plats och bildtexter för dina uppladdade foton genom att klicka på "Visa text" bredvid bokens framsida på redigeringssidan.