Fotoböcker
Hur redigerar jag en fotobok?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vårt webbaserade redigeringsverktyg och vår app låter dig anpassa många aspekter av din fotobok, till exempel kan du välja mellan olika bildlayout för sidorna i boken, lägga till eller redigera dina bildtexter, byta bilder med andra bilder, dra och släpp bilder om du inte ändrar deras position bland många andra funktioner.

Även om vi försöker ge dig så mycket redigering som möjligt, finns det några element som inte kan ändras och vi har samlat några av de viktigaste nedan:

Du kan bara välja ett foto per sida, men du kan välja mellan olika bildlayouter.
Typsnittet och storleken på datum, plats och bildtexter på boksidorna kan inte ändras.
Du kan bara välja att visa datum, plats och bildtext på boksidorna när en "Normal" -layout är vald.
Du kan inte redigera baksidan av din bok.
Framsidan och baksidan är tomma och ingenting kan skrivas ut på dem.
Din bok måste innehålla 60 sidor för text som ska tryckas på ryggraden.