Hur väljer jag cortformatet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Laptop / desktop

När du använder en bärbar / bärbar dator kan du välja ett kortformat på förhand - det vill säga innan du väljer en design. Det här alternativet finns under varje kortdesign på sidan där du ser alla mönster. Du kan inte ändra formatet efter att cortet har utformats. I det här fallet måste du återskapa designen.

Tablett

När du använder en surfplatta kan du välja ett kortformat director efter att du har valt en design - du kan svepa igenom tillgängliga format på det valda cortort. Du kan inte ändra formatet efter att cortet har utformats. I det här fallet måste du återskapa designen.

Smartphones

När du använder en smartphone har du möjligheten att välja ett kortformat på förhand - det vill säga innan du väljer en design. Det här alternativet finns i menyn 'svep igenom' under varje objekt på sidan som visar alla mönster för en viss category. Du kan inte ändra formatet efter att cortet har utformats. I det här fallet måste du återskapa designen.