Hur redigerar jag en bild på en pc/bärbar dator?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du har valt mall klickar du på bildikonen "Klicka för att infoga bild". Här kan du ladda upp bilder från din dator, Facebook, Instagram, Dropbox eller de bilder som lagts upp tidigare. När din bild är uppladdad kan du rotera och zooma den med hjälp av ikonerna som visas när du väljer en bild. I vissa fall (när det saknas fast bildram runt bilden eller när du infogar en ny bildruta) kan du justera bildrutans storlek genom att dra i rutorna som visas runt bilden. Du kan lägga till fler bildrutor genom att klicka på bildikonen i raden till höger.

Flytta din bild genom att klicka på den och dra den åt endera sida. Rotera den överförda bilden genom att klicka på det halvcirkelformade pilmärket i kolumnen på bildrutans övre vänstra sida. Prova en annan webbläsare om du får problem.