Var kan jag se matchande produkter?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan hitta matchande produkter till den design du vill ha på flera platser:

1. På sidan där du väljer mönster. Om designen har en matchande uppsättning kommer det att finnas en länk till den där.

2. När du klickar för att se mer information om en specifik produkt ser du en rad med produkter med titeln "Matchande produkter". Detta visas endast om det finns matchande produkter tillgängliga för produkten.

3. Om du har lagt till en produkt som har matchande produkter i korgen kommer det att finnas en länk för att lägga till matchande produkter till den.