Kan jag använda min egen design?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ladda upp din egen design med "Ladda upp din design" -mallar som är synliga i varje kategori och sedan använda knappen "Lägg till bild". De stödda filformaten inkluderar JPEG och PDF (en fil per sida). Kortens faktiska storlek kommer när du väljer en storlek och format (under miniatyrbilden "Ladda upp din design"). Det finns inget vertikalt alternativ för detta, men du kan rotera din bild och text till din smak.

Anpassningen är helt gratis och kostar inte extra. Du kan ladda upp foton (så många du vill), ange din egen text och ändra teckensnitt, storlekar och färger på teckensnitt i textrutor.

Observera dock att vi är en självbetjäningsplattform och inte kan granska ordningen förrän den skrivs ut. Visa förhandsgranskningen på rutan och placera beställningen när du är nöjd.