Hur lägger jag till, redigerar eller tar jag bort text på mitt kort?
Hur lägger jag till, redigerar eller tar jag bort text på mitt kort?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

• Skrivbord: För att lägga till text när du använder din dator eller bärbar dator kan du göra det genom att använda knappen 'lägg till text' - symbolen 'T' till höger om kortet. Du kan också klicka på textrutan och dra den för att placera den som du vill. Du kan öka och minska textrutstorleken genom att klicka på den vita fyrkanten på textrutans kant.

• Mobil / surfplatta: För att lägga till text, klicka på T + -ikonen och för att lägga till en bild klicka på bildikonen i nedre fältet.
Redigera text: Om du vill redigera texten i en design måste du klicka / knacka på texten och redigera texten i textredigeraren och spara den. Du kan också ändra teckensnittets färg och storlek. Om ingenting händer när du klickar på / trycker på texten, betyder det att den inte kan redigeras och är en del av designen.

Radera text: Du kan ta bort hela texten eller textrutan. Klicka på texten på din dator och sedan på det röda korset som dyker upp. För telefon och surfplatta klickar du på texten och väljer sedan raderingsalternativet. Dina mönster kommer att skrivas ut så som de ser ut i kundvagnen.