Hur kan jag ändra teckensnittet i en kortdesign?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

• Desktop

Klicka på texten och välj lämplig storlek och typsnitt från rullgardinsmen till höger uppe i textrutan. För att ändra färgen, klicka på rullgardinsmenyn bredvid 'A' och välj den färg du vill.

Du kan också veta, understryka och kursivera med alternativen i vår redigerare eller ändra textinriktningen.

• Mobil / Tablett

Klicka på texten och klicka på 'Redigera teckenstorlek och färg'. Här kan du använda flikarna '+' eller '-' för att öka och minska teckensnittsstorleken och genom att klicka på färgerna kan du välja den färg du vill.