Bröllopspapper - design, prov, folie, storlekar, priser och mer
Bröllopspapper - design, prov, folie, storlekar, priser och mer
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi skulle gärna vilja vara med i ditt bröllop och hjälpa dig hitta det perfekta bröllopspapperet. Om du letar efter testprover, priser, format och information om hur du anpassar dina kort, är du på rätt plats.

Vi erbjuder olika har tusentals mönster som du kan välja mellan

1. Bröllopsinbjudningar

2. Spara datumkorten

3. RSVP-kort

4. Menykort

5. Körinstruktionskort

6. Beställning av servicekort

7. Inbjudningar för bruddusch

8. Placera kort

9. Tackkort

10. Matchande mönster

De flesta av våra mönster har en matchande produkt.

Prover

Om du vill se den tryckta versionen av en design som du gillade kan du köpa ett provkort.

Du har möjlighet att köpa 1 provkort per beställning och upp till 3 prover per år. För att göra det, personifiera din design, lägg till den i korgen och ställ in mängden till 1 kort.

Cardstock och vikter

Tänk alltid på bröllopets tema, färger och stil när du väljer korttyp och beläggning. Vi erbjuder tre typer:

Silkekort: Tjockt 350 gsm-kort med en slät, silkeslen yta. Utmärkt för livliga färger och foton. Foton blir inte lika glansiga som på fotopapper.

Den glansiga ytan kan läggas på framsidan / utsidan av sidenkort om du vill ha en extra touch, vilket gör att färger och foton ser riktigt levande ut.

Matt kort: Det är ett tjockt, 300 gsm-kort, mer strukturerat, med ett matt utseende. Perfekt för enkla, eleganta mönster och för textbaserade kort. Bläcket absorberas i kartongen, vilket gör det lättare att skriva på detta papper för hand. En blank yta kan inte läggas till.

Anpassa och redigera ett kort

Vi vill hjälpa dig att skapa den perfekta bröllopsuppsättningen. Redigeringsprocessen för alla bröllopsmallar är enkelt, intuitivt och erbjuder många funktioner och verktyg. Vi erbjuder vackra kortdesign där du kan lägga till din text och foton, samt flera mallar utan foton. Om du gillar ett kort som har en fotolåda, men inte vill använda det och lägga till en bild, låt det bara vara tomt eller lägg till text ovanför.

Variation är det bästa ordet som beskriver våra kortformat och storlekar. Både på vår webbplats och app kan du enkelt hitta de platta och vikta formaten: platta kort har 2 redigerbara sidor, medan vikta kort har 4 redigerbara sidor. Beroende på varje design erbjuds dessa två format i följande storlekar:

• Liten / A6 (14,8 x 10,5 cm - liggande eller porträtt,

• Stor / A5 (21,0 x 14,8 cm) - liggande eller porträtt,

• Kvadrat (14,1 x 14,1 cm),

• Panoramic DL (21,0 x 9,9 cm) - liggande eller porträtt.

Folie och rundade hörn

För att göra dina kort ännu mer speciella kan du välja våra nyligen lanserade dekorativa och eleganta extra: folie och rundade hörn:

Kuvert

Vid kassan kan du välja att lägga till kuvert som du väljer från våra standard- eller premiumversioner:

• Standard kuvert är vita 120 gsm-tätningar och skalar kuvert till alla tillfällen.

• Premium-kuvert är högvita off-vita kuvert, gjorda av ett exklusivt texturpapper på 145 gsm filtmärke för att ge dina brevpapper en speciell touch.
    Du kan hitta mer om kuvert här och här

100% kundnöjdhetsgaranti

Vi ägnar oss åt att göra våra kunder lyckliga. Om du inte är nöjd med kvaliteten på den produkt du köpte hos oss, och detta beror på faktorer under vår kontroll, kommer du att få den tryckt ut eller återbetalas. Ta reda på mer om vår tillfredsställelsesgaranti här.

Efter ditt bröllop

För att förvandla dina bröllopsfoton till livsminnen kan du överväga att köpa en vackert lådad fotobok. Den här produkten finns i sju format och upp till 200 sidor med möjlighet att helt anpassas - och allt detta kan göras med en telefon: https://youtu.be/9-hjrxMYlu4

Vi erbjuder också muggar som kan föra tillbaka dina vackra minnen varje gång du kopplar av med varmt te eller kaffe, eleganta Canvas som förvandlar dina favoritfoton till konst och affischer som får dig att le varje gång du tittar på dem.