Hur väljer jag kortformatet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Bärbar dator / skrivbord

När du använder en bärbar / stationär dator har du möjlighet att välja ett kortformat i förväg; det vill säga innan du väljer design. Det här alternativet finns under varje kortdesign på sidan där alla mönster visas. Du kan inte ändra formatet efter att kortet har utformats. I detta fall måste designen återskapas.

Läsplatta

Om du använder en surfplatta kan du välja kortformat när du har valt en design. Du kan bläddra igenom de format som finns tillgängliga för det valda kortet. Du kan inte ändra formatet efter att kortet har utformats. I detta fall måste designen återskapas.

Smartphone

När du använder en smartphone har du möjlighet att välja ett kortformat i förväg; det vill säga innan du väljer design. Det här alternativet finns i rullningsmenyn under varje objekt på sidan där mönster från en viss kategori visas. Du kan inte ändra formatet efter att kortet har utformats. I detta fall måste designen återskapas.