Vad är den grå ramen som visas runt kortet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den grå ramen är ett blödningsområde på cirka 4 mm för skärning av kort under produktionsprocessen. Om du har ett foto som når kanten av kortet, bör denna "intryck" täckas med ditt foto. Detta förhindrar utseendet på vita trycklinjer mellan fotot och kanten på kortet eftersom vi inte kan förutsäga exakt var skäret kommer att ligga i detta 4 mm-område (det är en mekanisk process).

Var försiktig så att du inte inkluderar text i det här området eftersom det troligtvis kommer att bli avskuret.