Hur kan jag redigera texten på kortet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill redigera texten i en design måste du klicka / knacka på texten och redigera texten i textredigeraren och spara den. Du kan också ändra teckensnittets färg och storlek. Om du behöver fler redigeringsverktyg, se till att använda en dator eller bärbar dator.

Om ingenting händer när du klickar på / trycker på texten, betyder det att den inte kan redigeras och är en del av designen. I så fall kan vi inte ändra detta åt dig.

På en PC eller bärbar dator kan du justera texten själv. Du kan centrera texten genom att markera texten och välja de justeringsalternativ som finns tillgängliga högst upp i textrutan. På en mobil surfplatta ska detta hända automatiskt.

Vi är en plattform för självbetjäning så vi kontrollerar inte, läser eller redigerar, placerade order. Om du vill ändra eller avbryta en beställd order kan du göra det till midnatt samma dag genom att gå till Mitt konto.