Kan jag lämna baksidan av mina kort tom?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kontrollera i designeditorn och i varukorgen om baksidan är tom eller om det finns ett mönster.

• Om det finns ett mönster kan det inte tas bort.

• Om det finns en helsidesbildram som du inte fyller med ett foto, skrivs bakgrunden ut – som syns i varukorgens förhandsvisning.

• Om du väljer blank beläggning (på vårt silke card stock) appliceras detta endast på framsidan vid platta kort, och framsidan+baksidan vid vikta kort.

Obs: Kontrollera om det finns en exempeltext på dina kort. Om den är det, redigera den antingen med din egen text eller radera den om du vill ha en tom sida, annars kan provtexten skrivas ut av misstag.

• Så här ser exempeltexten ut:

• För att ta bort den klickar du helt enkelt på varje textruta och klickar på "Radera"-knappen, eller redigerar den enligt dina önskemål och klickar på "OK".