Kalendere
Designredigerare för kalendrar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter att du har valt önskad kalendertyp på produktsidan kommer du automatiskt att omdirigeras till designredigeraren.

Alla huvudfunktioner i editorn finns överst. Från vänster till höger är de:

• Foton: Om du klickar på detta kommer alternativet att ladda upp foto upp

• Startmånad: Här kan du välja startmånad för din kalender

• Händelser: Om du klickar på den visas en ny meny som innehåller:

• Tillfällen: Dessa är förinlagda datum som innehåller religiösa helgdagar och andra speciella dagar under hela året. Dessa kan avmarkeras för att tas bort från kalendern

• Dina händelser: Genom att klicka på den kan du lägga till dina egna personliga händelser

Obs: När du är klar med händelseredigeringen, klicka på "uppdatera kalender" för att spara och återgå till huvudredigeringssidan

• Layouter: Detta kommer att ta fram flera layouter som du kan välja mellan för varje sida, genom att dra och släppa

• Bakgrunder: Detta kommer att ta fram flera bakgrunder som du kan välja mellan för varje sida, genom att dra och släppa

• Mallar: Detta låter dig välja en mall för hela kalendern

Obs: Glöm inte att klicka på "Spara" då och då för att se till att ändringarna du gör sparas.

Slutligen, efter att ha avslutat designen och lagt till alla händelser, kan du klicka på "Lägg till i kundvagnen" för att gå vidare till kassan.