Hur många sidor har kalendrar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Beroende på formatet kommer våra kalendrar att ha 13 sidor för dubbel A4-storlek (stor liggande) eller 7 sidor för resten av storlekarna.

Den sista sidan är tom och du kommer inte att kunna lägga till en extra bild på den sista sidan. Du kan ladda upp hur många bilder du vill. 13 bilder är minimum, och maximalt 48 bilder kan placeras på kalenderns inre sidor (om du väljer layouter med 4 bilder). Alla foton du har laddat upp kommer att vara tillgängliga att välja mellan när du trycker på alternativet Bilder.

Observera: Alla kalendrar kommer att skrivas ut på båda sidor av sidorna. Vi gör detta av miljöskäl och vi använder endast metoder och papper som är certifierade i våra kalendrar för miljövänlighet och producerar nära leveransadressen, vilket minskar koldioxidutsläppen.