Affischer
Kommer affischen med ramen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

De flesta affischer vi erbjuder har en matchande ram eller hängare som du kan lägga till ditt köp.

De är gjorda av trä eller metall och du kan välja mellan svart, vitt, silverguld beroende på vilket lager vi har när beställningen görs.

Obs! När du beställer en affisch med en ram kommer de två produkterna i separata förpackningar för att undvika skador på affischen.

För att lägga till affischen i ramen är allt som behövs att ta bort den bakre träplattan från ramen och sedan placera affischen inuti och sedan placera träplattan på ramen och låsa den på plats med metallfästena på sidan.