Affischer
Får jag ihop min ram och affischer?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan nu välja att beställa din affisch färdig att hänga.

När du köper en personlig affisch med träram får du nu möjlighet att få din affisch redan monterad i den valda träramen. En uppmaning visas när du lägger till din vara i din varukorg om din beställning är berättigad till detta alternativ, som visas nedan:

Obs: Affischrabatter GÄLLER INTE på ramar. Ramar som skickas som separata föremål kommer inte att få rabatten för monterade affischer.

Kvalificerade affischstorlekar:

45x60 cm

50x70 cm

60x80 cm

60x90 cm

70x100 cm

(och motsvarande storlekar)

Hur det kommer att se ut på din korg:

Vanliga frågor:

1. Får jag rabatt om jag beställer en monterad affisch och en affisch med ram?

• Eventuell ytterligare rabatt för den monterade affischen kommer INTE att tillämpas på en "affisch med ram".

2. Vilka ramar monterar du affischen på?

• För tillfället monterar vi endast affischer på träramar.

3. Är det här alternativet tillgängligt för studiovalsaffischer om jag lägger till en ram?

• Du kommer inte att få en uppmaning men den kommer automatiskt att monteras om den valda ramen är av trä oavsett storlek.