Affischer
Hur passar jag in hela bilden i affischen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om en del av bilden ligger utanför designen kommer den delen av bilden inte att skrivas ut. Vi rekommenderar starkt att du väljer ett annat affischformat/storlek som får hela bilden att passa in i designen. Men om bara en liten del av bilden är utanför designen kan du tvinga bilden att passa in i designen.

OBS: Att tvinga bilden att passa in i designen kommer att påverka bildens kvalitet, så se alltid till att kontrollera hur bilden ser ut, särskilt i förhandsgranskningen, innan du gör en beställning.

Genom att hålla ned "shift"-tangenten på ditt tangentbord och använda vänsterklick i musen, klicka i hörnet där den del av bilden är utanför utskriftsområdet och dra den mot motivet.

Genom att göra det kan du passa in hela bilden i affischen.

Screenshot 2024-01-10 173134.png