Ramar och hängare
Hur lägger jag till en ram i mitt tryck?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till en ram i dina konsttryck eller affischorder kan du:

Välj appen från appen och klicka sedan på Ramar för att se tillgängliga alternativ:

Från webbplatsen: välj den när du valde din affisch / konsttryckstorlek och design

Välj en ram när du redigerar din fotoplakat från redigeraren:

Eller direkt, utforska alla färger, format och storlekar direkt härifrån: https://www.optimalprint.eu/frames

Obs: Storlekar och färger beror på lager.