Muggar
Designredigerare för muggar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter att du har valt önskad muggtyp på produktsidan kommer du automatiskt att omdirigeras till designredigeraren.

Designredigeraren för muggar är enkel att använda och intuitiv. Den innehåller följande funktioner:

• Lägg till de bilder du önskar, och du kan ladda upp dem antingen direkt från din enhet eller från Google foton, Facebook, Instagram eller Dropbox (se till att bilderna är högupplösta och med en DPI över 300). Du kan också lägga till text.

• Du har också Lägg till text, layouter och format

• Under "Format" kan du välja typ av mugg, dess storlek, fotoyta och färg

• Överst har du sammanfattningen av produktspecifikationerna samt en "Ångra" och Gör om"-knappar och även en 3D-förhandsvisning och en normal förhandsvisning.

• Du har också knappen "Spara i utkast", som låter dig spara din design för senare användning

• När du är klar med redigeringen klickar du bara på knappen "Lägg till i varukorgen" för att gå vidare till kassan

Viktig:

• Kontrollera alltid förhandsgranskningen innan du fortsätter med beställningen för att säkerställa att allt har sparats

• Om du får ett felmeddelande, ignorera det inte och följ instruktionerna (vanligtvis frågar det om saknade bilder, textrutor placerade utanför utskriftsområdet, etc.)

• Maximal bildstorlek är 30 MB, och vi stöder JPEG och PNG