Wanneer uw betalingsmethode wordt afgewezen, doet u het volgende:

- Bevestig het type pinpas of creditcard, het kaartnummer, de vervaldatum, het verificatie- of beveiligingsnummer (op de achterkant van uw kaart) en het factuuradres.

Let op: het factuuradres moet overeenstemmen met de adressen die aan uw creditcard zijn gekoppeld.

- Als u daarna nog steeds niet kunt betalen en u zeker weet dat u voldoende saldo op uw rekening hebt, ligt de oorzaak mogelijk bij uw computer. In dat geval adviseren we u om het eens met een andere internetbrowser te proberen, bijvoorbeeld Chrome, Firefox, Edge of Safari. Het kan ook helpen om de cache en cookies te wissen. De instructies hiervoor zijn voor elke browser anders. Kijk hier voor meer informatie over het wissen van de cache.

- Neem contact op met uw bank.

Let op: Vraag uw bank hoe u de dagelijkse betaal- en pinlimieten kunt wijzigen. Wanneer een betaling wordt afgewezen, kan dit aan de limieten liggen die uw bank heeft ingesteld.