Geniet van alle voordelen van Optimalprint-Premium inclusief GRATIS verzending van alle bestellingen en Premium-herinneringen via sms.

Dit zijn de voordelen:

GRATIS verzending

Exclusieve Premium-herinneringen

Geldig voor alle bestellingen behalve voor voorbeeldkaarten (hoeveelheid 1): maximaal 3 voorbeeldkaarten per jaar met gratis verzending

Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd?

Ja, uw lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. In de Accountinstellingen kunt u aangeven dat u uw lidmaatschap niet wilt verlengen of dat u uw creditcard hiervoor niet meer wilt gebruiken. U kunt uw lidmaatschap ook op elk gewenst moment annuleren en de kosten voor het betreffende jaar volledig terug ontvangen.

Hoe beëindig ik mijn Premium-lidmaatschap bij Optimalprint of hoe voorkom ik dat dit automatisch wordt verlengd?

U kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment beëindigen door in Accountinstellingen op 'Stop automatische verlenging' te klikken.

U kunt het lidmaatschap van het lopend jaar op elk gewenst moment beëindigen tot 30 dagen voordat het automatisch wordt verlengd. Ga hiervoor naar Accountinstellingen en klik helemaal onder aan de pagina op 'Lidmaatschap opzeggen'.