Verzenden
Bezorgadres
Hoe wijzig je het verzendadres van een geplaatste bestelling?
Hoe wijzig je het verzendadres van een geplaatste bestelling?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt het verzendadres van uw bestelling nog wijzigen voordat deze wordt verzonden. Zodra het door ons is verzonden, ontvangt u een trackinglink op uw e-mailadres en dit betekent dat het verzendadres niet meer kan worden gewijzigd. Dit wordt ook weerspiegeld door het ontbreken van de knop "Bezorgadres bewerken" op uw bestelling.

Volg deze stappen om een verzendadres te wijzigen voor een bestelling die nog niet is verzonden:

1. Log in op uw account.

2. Ga naar het gedeelte "Jouw bestellingen".

3. Klik op "Afleveradres bewerken" in het rechterpaneel.

4. Voeg alle benodigde gegevens voor het nieuwe adres toe en klik op "Adres bijwerken".

Zodra het adres is gewijzigd, wordt er een e-mail naar u verzonden.