Verzenden
Bezorgadres
Hoe kan ik een standaard bezorgadres toevoegen of wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt uw afleveradres dat als standaard is gemarkeerd, bekijken, wijzigen of een nieuw afleveradres toevoegen, rechtstreeks aan uw Adresboek in uw account, of vanuit de app door naar "Mijn profiel" te gaan.

Volg de volgende stappen om een nieuw standaardadres toe te voegen of een reeds bestaand adres te wijzigen:

1. Log in op uw account.

2. Voer het gedeelte "Jouw adressen" in.

3. Zodra u zich in die sectie bevindt, kunt u het huidige adres verwijderen, bewerken of gewoon een nieuw adres toevoegen.

4. Als u meer dan één adres in deze sectie toevoegt, heeft u de mogelijkheid om bij het afrekenen uit een van deze reeds bestaande adressen te kiezen door simpelweg op "Adres gebruiken" te klikken.

Als u geen standaardadres heeft aangemaakt, dient u bij elke bestelling het afleveradres in te vullen.

Aan de andere kant, als u ten minste één standaardadres heeft, hoeft u bij het afrekenen op een van hen op "Adres gebruiken" te klikken.