Waarom heeft mijn print een andere kleur dan de afbeelding die ik heb geüpload?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We proberen zo dicht mogelijk bij de originele kleur te drukken, maar veel factoren kunnen dit beïnvloeden.

Soms kan de afbeeldingskleur van de online versie afwijken van de gedrukte versie, afhankelijk van de scherminstellingen en het kleurprofiel van de afbeelding. U kunt op meerdere schermen controleren of er kleurverschil is en vervolgens de scherminstellingen controleren.

Als uw product is bedrukt met een iets andere kleur dan de foto die u heeft geüpload, komt dit waarschijnlijk door het kleurprofiel van de geüploade afbeelding. Het beste kleurprofiel is CMYK voor een nauwkeurige kleurweergave. Er zijn meerdere CMYK-kleurprofielen, maar we gebruiken CMYK GRACoL 2006.

OPMERKING: Als u een bestand uploadt met een ander kleurprofiel zoals RGB, zullen we het altijd converteren naar het meest vergelijkbare in CMYK-waarden

• CMYK – kleurmodel gebruikt bij het printen, de letters staan ​​voor Cyaan, Magenta, Geel en Sleutel (zwart). Onze printmachines hebben dan ook 4 inktpatronen met deze kleuren en bij het printen brengen we eerst één kleur aan, daarna worden de tweede, derde en vierde cartridge in drukgang achter elkaar aangebracht.

• Voor zwart- en grijstinten: we raden aan om effen kleuren te gebruiken (één kanaalkleur, bijv. C0 M0 Y0 K70)

• Voor rijk zwart: voorkeursmengsel 60 60 60 100 – totaal 280 voor grote elementen en teksten

Als het bovenstaande je probleem niet heeft opgelost, kun je altijd contact met ons opnemen via onze ondersteuningskanalen (via e-mail of een live chat-agent) nadat onze chatbot heeft geprobeerd het op te lossen. Je hebt HIER toegang tot onze chatbot en onze ondersteuning is 24 uur per dag, 7 dagen per week.