Kan ik meerdere foto's toevoegen aan een kaartontwerp?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, u kunt meerdere foto's toevoegen, maar u moet een kaartsjabloon met meerdere foto's selecteren (op mobiel / tablet) of de extra afbeeldingen toevoegen in de ontwerpeditor (dit is alleen mogelijk op pc of laptop). Je kunt ook een sjabloon kiezen uit onze optie 'Maak je eigen' die beschikbaar is in elke categorie en je kunt je eigen foto's en tekst toevoegen en plaatsen zoals je wilt.

Houd er ook rekening mee dat als u een bestaande sjabloon wilt aanpassen, we het algemene ontwerp ervan niet kunnen wijzigen, bijv. decoratieve afbeeldingsframes invoegen of verwijderen.