Hoe kan ik afbeeldingen uploaden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het uploaden en aanpassen van afbeeldingen is een gemakkelijke taak.

Selecteer de juiste kaart uit onze lijst met producten en klik op uw pc op het afbeeldingspictogram rechts van de kaart om een afbeelding toe te voegen. Raak op smartphones of tablets de markering op de foto aan (voorbeeldfoto). U kunt afbeeldingen selecteren vanaf uw computer / smartphone / tablet, Facebook, Instagram, Flickr, Dropbox of zelfs uit uw eerdere bestellingen. U kunt het formaat en de positie van de foto aanpassen en deze vergroten of verkleinen.